sursa foto:  realitateaoltului.ro

Marcel Vela și Traian Berbeceanu, promisiune pentru polițiști: Nimeni

Ministrul de Interne, Marcel Vela, și directorul său de cabinet, Traian Berbeceanu, au participat, joi, la o întrevede cu reprezentanţii Federaţiei Sindicatelor Democratice ale Poliţiştilor din România (FSDPR) „Al I. Cuza”.

Marcel Vela i-a asigurat pe polițiști că, în urma reorganizării, nimeni nu va fi destituit.

Totodată, în urma întrevederii a reieşit faptul că se doreşte ca deficitul de personal din domeniu să fie acoperit din mai multe surse, potrivit comunicatului Federaţiei Sindicatelor Democratice a Poliţiştilor din România.

Întâlnirea dintre sindicalişti şi ministru pentru identificarea de soluţii în scopul eficientizării activităţii Ministerului Afacerilor Interne a fost organizată la iniţiativa acestuia, precizează FSDPR.

Potrivit organizaţiei sindicale, a fost remarcată disponibilitatea ministrului Afacerilor Interne pentru o comunicare coerentă şi aplicată cu sindicatele poliţiştilor în condiţiile în care demnitarul a propus întâlniri periodice cu reprezentanţii poliţiştilor, într-un Consiliu consultativ sindical, pentru armonizarea tuturor părţilor implicate în modernizarea Ministerului Afacerilor Interne.

Federaţia Sindicatelor Democratice ale Poliţiştilor din România „Al. I. Cuza” consideră că această primă întâlnire reprezintă un start bun, care oferă condiţiile unui parteneriat real cu ministrul Afacerilor Interne.

Vezi și

Mare atenție, Marcel Vela! Bubuie Ministerul de Interne: Șeful Jandarmeriei Române, acuzat de răpire

Guvernul a decis- Salariile vor fi majorate pentru anumiți angajați

EXCLUSIV Polițiștii își cer drepturile: ‘Aici, domnul Vela nu respectă legea!’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare