sursa foto:  Ph-online

Mare atenție! Clienții acestei bănci sunt direct vizați! Ce se întâmplă cu tranzacțiile cu cardul

Clienții acestei bănci sunt direct vizați! Potrivit avertismentului transmis de către această bancă, în data de 13 aprilie, sâmbătă, tranzacțiile cu cardul vor întâmpina probleme.

ING a trimis mesaje clienților și a postat un mesaj pe site-ul propriu în care își anunță clienții despre indisponibilitatea parțială a tranzacțiilor cu cardul, sâmbătă, 13 aprilie.

”Va informam ca sambata, 13 aprilie, in intervalul 1:30 – 2:15 a.m. vom desfasura un proces de mentenanta programata. In acest interval, serviciile de tranzactionare cu cardul vor fi partial disponibile.”, se arată în mesaj.

Și BCR va opri sistemul informatic care gestionează operaţiunile cu carduri, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

„Banca Comercială Română (BCR) opreşte sistemul informatic care gestionează operaţiunile cu carduri, în noaptea de vineri spre sâmbătă (12-13 aprilie 2019)”, se arată în comunicat.

Astfel, în intervalul 13 aprilie ora 01:00 – 13 aprilie ora 05:00, sistemul de carduri va fi oprit, iar cardurile BCR nu vor putea fi folosite nici în reţeaua BCR şi nici în alte reţele, potrivit băncii.

În acest interval orar, nu vor putea fi utilizate bancomatele BCR, MFM-urile (maşini multifuncţionale) şi POS-urile, potrivit băncii.

Deasemenea, in aplicatiile George/George Go, nu vor putea fi efectuate operaţiuni specifice cardului precum blocare card, deblocare card, modificări limite tranzacţionare (ATM/POS) şi rambursare card de credit, potrivit băncii.

„Tranzacţiile la ASV-uri (Automate de schimb valutar) nu vor fi afectate. Tranzacţiile la APT (ghişee rapide) vor putea fi efectuate numai cu autentificare cu cartonaş cu cod de bare (nu va putea fi utilizată funcţionalitatea de autentificare cu card BCR)”, se arată în comunicat.

Citește și:

SURSE Informație-bombă după ultimul avertisment dat de Liviu Dragnea! ‘Se cheltuie bani pe prostii’

Vești pentru mii de români! Se dau amenzi de mii de lei

EXCLUSIV Informație-cheie despre Legea pensiilor! Achiziția pe care trebuie să o facă Guvernul, pentru a o putea aplica

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare