sursa foto:  cotidianul.ro

Marian Vanghelie, în direct, în emisiunea lui Mihai Gâdea: Începând de la Coldea și toți ceilalți, Dumnezeu să-i plătească cu ce merită!

Marian Vanghelie s-a jurat cu mâna pe Biblie, în direct, în emisiunea lui Mihai Gâdea, că nu a luat niciun ban din cele 300 de milioane de euro.

Fostul primar a fost condamant la 11 ani și 8 luni de închisoare, în dosarul în care este judecat pentru luare de mită și abuz în serviciu. La Antena 3, Vanghelie a declarat că nu a luat niciun ban din cei 300 de milioane de euro, precizând că el este un politician ce a avut alte interese și alte gânduri pentru această țară.

Domnule Gâdea, m-ați întrebat așa și vă răspund exact cum ați întrebat și să mă apreciați. Nu am luat niciun ban din cei 300 de milioane euro. (…) Domnule Gâdea, eu sunt un politician cu Google, cu Goagăl, cum vreți dumneavoastră, sunt un politician bun! Am avut alte interese, am gândit altceva pentru această țară. Am avut interese să arăt că sunt un gospodar bun, să pot să mă duc mai departe”, a declarat Marian Vanghelie.

Jur pe Biblie, în fața românilor că nu am luat niciun ban din toți cei 300 de milioane de euro de care m-a întrebat domnul Mihai Gâdea și că nu am luat niciun ban de la acest om.

Dacă am luat bani, Dumnezeu să se uite deasupra noastră, dacă nu, Dumnezeu să plătească, începând de la domnul Coldea și toți ceilalți, să îi plătească cu ce merită”, a declarat Mihai Vanghelie, cu mâna pe Biblie, la Sinteza Zilei.

Vezi și Vasile Dîncu (PSD), pentru Bugetul.ro, despre posibilul referendum privind demiterea lui Clotilde Armand: ‘Există și alte probleme în București care ar putea să genereze un asemenea lucru’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare