Mărturie devastatoare făcută de sora unei persoane decedate din cauza Covid: ‘Ca pe un câine’

O mărturie cutremurătoare a fost făcută, miercuri seara, de sora unei persoane decedate ca urmare a infectării cu Covid-19.

O femeie decedată la Botoșani, după ce s-a infectat cu COVID-19, a fost înmormântată inuman, a susținut sora decedatei, la Antena 3, la „Sinteza Zilei”.

Nu am înțeles de ce trebuie să o îngrop ca pe un câine. Din câte am înțeles, virusul se ia pe cale respiratorie și am mai înțeles că nu se ia de pe suprafețe. Nu am înțeles de ce trup a trebuit să fie chinuit până la capăt.

Eu n-am văzut-o, am văzut numai sicriul, care a fost sigilat. Mama mea nu a putut să vină la înmormântare. Ea este în căruț. Nu am putut să o scot nici măcar la poartă.

Este unica soră pe care am avut-o. I-am zis (mamei – n.r.) că mă duc să văd sicriul. Mi-a rămas o imagine foarte tristă. Toți vecinii de pe stradă erau ieșiți la porți. Atât! Iar în urma sicriului am mers eu, ca un câine, singură. Și la distanță foarte mare, câțiva vecini din apropiere, care au avut curajul să participe”, a declarat femeia.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare