‘Mask on your face, music in your soul’ – Cadoul de Moș Nicolae, pentru creșterea ‘ratei zâmbetelor’

Un pic de bucurie! După un an dificil, vrem să vă oferim câteva momente frumoase, de liniște sufletească, care să vă readucă în suflet spiritul sărbătorilor de iarnă.  

De aceea, echipa jumptosmart.ro și SMARTiCITY lansează , sâmbătă, 5 decembrie, proiectul muzical „Mask on your face; Music in your soul”, cu puțin timp înainte de sosirea lui Moș Nicolae. Vrem să ajutăm la creșterea “ratei zâmbetelor”, în intervalul 12:00-15:00.

Proiectul se concretizează în mai multe locații din oraș, unde artiști cunoscuți vor aduce muzica din mai toate genurile muzicale: de la operă, jazz, muzică clasică, până la rock, mainstream și radio-friendly, astfel încât să ne amintim că situația legată de coronavirus nu trebuie să ne copleșească.

Ni s-au alăturat atât artiști cunoscuți și apreciați, precum și tineri artiști, aflați la început de drum: Alexandru Burcă, pianist la Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian“, Adrian Naidin – violoncelist, tenor, compozitor, actrița Monica Davidescu, sopranele Tina Munteanu, Diana Tudor, Georgiana Dumitru, Mădălina Petre, bass-ul Filip Panait, tenorul Daniel Andrei Găina, bass-ul Florin Mircea Ganea, de la Teatrul de Operetă Ion Dacian, violoncelistul Vlad Matei, actorul Armand Calota, actrițele Nuami Dinescu și Dana Porlogea, violonceliștii Ana Geabou și Tudor Matei- Liceul de muzică George Enescu, Daria Batschi- harpă, eleva Liceul George Enescu, dar și mulți alții.

De asemenea, vor fi alături de noi membri ai #hugtheartists, o inițiativă care dorește să adune toți muzicienii liber-profesioniști în aceeași voce pentru a “cânta aceeași melodie”: Tibi Băncilă, Ciprian Teodorescu, Alina Dincă, Tavi Clonda,  Ioana și Florin Siia, Omar Secada Dihigo, Kiba Dachi, Alberto Măntoiu, Adrian Tetrade, Cosmin Iordache, Silviu Pașca, dar si altii.

Ne bucurăm de sprijinul UP România si Up Cultura pentru acest proiect.

Partener media: NewMoney, Bugetul.ro.

Vă invităm, începând cu orele 12:00, pe pagina de Facebook JUMP TO SMART, pentru a urmări transmisia LIVE din toate locațiile din oraș, .( https://www.facebook.com/oraseinteligente

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare