sursa foto:  Digi24.ro

Medic român, despre vaccinul anti-COVID: Vaccinurile sunt extrem de benefice, au eradicat destule boli

Adina Alberts vine cu veşti îmbucurătoare despre vaccinul antiCOVID. Aceasta spune că 99,9% din cazuri se vindecă repede și fără complicații. Alberts explică, totodată, faptul că nu se știe încă nimic despre „eficiența, reacțiile adverse, complicațiile imediate și la distanță a niciunui preparat vaccinal” despre care se tot vorbește public în aceste zile. 

„Sunt total împotriva obligativității vaccinării!

Dar nu sunt împotriva vaccinării, în general! Vaccinurile sunt extrem de benefice, au eradicat destule boli de-a lungul deceniilor. Iar pe multe altele, omenirea le ține în control datorită dezvoltării și administrării vaccinurilor.
Mulți dintre dvs mă întreabă dacă recomand vaccinarea antiCovid 19, și care vaccin este mai bun.
Sigur că o recomand, în principiu! Dar să aflăm, mai întâi, detalii despre toate produsele care vor apărea “pe piață”! Să putem alege în cunoștință de cauză.
În acest moment nu știu mai nimic despre eficiența, reacțiile adverse, complicațiile imediate și la distanță a niciunui preparat vaccinal despre care se tot vorbește public zilele astea!
Nimeni nu știe încă!
Este un “teren virgin” pentru întreaga omenire!
Până vom avea mai multe informații, haideți să ne protejăm temeinic. Iar dacă am contactat virusul, să ne păstrăm calmul, să ne izolăm și să ne îngrijim corect. Cu ajutorul, la indicațiile și sub atenta supraveghere a medicului de familie!
Să aveți mereu în minte că totuși 99,9% din cazuri se vindecă repede și fără complicații. Și că nu trebuie să ne pierdem nici simțul umorului!
#SanatateaTAPrioritateaMEA

, spune medicul, pe Facebook.

Potrivit site-ului companiei Moderna, pe 11 ianuarie 2020, autoritățile chineze au împărtășit secvența genetică a noului coronavirus, iar două zile mai târziu, pe 13 ianuarie, Institutul Național de Sănătate și echipa de cercetare a bolilor infecțioase din Moderna au finalizat secvența pentru mRNA-1273, denumirea oficială a vaccinului Covid-19 al compani

Vezi și

Cine a fost comandantul ceremoniei organizate azi, la Arcul de Triumf – El este omul care l-a întâmpinat pe Klaus Iohannis

Veste bună! Din 2021 se dau noi sume de bani pentru cei care fac parte din acest program

Mutarea făcută de Klaus Iohannis: Înainte de alegeri, șeful STS a fost avansat în grad!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare