sursa foto:  Facebook

Medicul care s-a oferit voluntar să se infecteze cu coronavirus, ieșire dură la adresa lui Nelu Tătaru: ‘Incompetența bulbucată lovește din nou’

Medicul Răzvan Constantinescu, cel care s-a oferit voluntar să se infecteze cu noul coronavirus, are o ieșire dură la adresa ministrului Sănătății, Nelu Tătaru.

Constantinescu spune „incompetența bulbacată lovește din nou”, referindu-se la ministrul Sănătății.

Motivul? Conform jurnalistei Adrian Vitan Balint, Nelu Tătaru ar fi declarat că toți românii vor fi nevoiți să cumpere 3-4 măști de protecție pe zi, pe care să le schimbe la un anumit interval. În caz contrar, aceștia ar urma să fie amendați.

INCOMPETENȚA BULBUCATĂ LOVEȘTE DIN NOU
Nelu Tătaru: ”Masca NU o poartă omul SĂNĂTOS! Masca o poartă omul BOLNAV, pentru a NU disemina! Masca purtată de omul sănătos poate face mai mult RĂU decât bine!”, spune Răzvan Constantinescu, care distribuie și postarea jurnalistei Adriana Vitan Balint.

Postarea Adrianei Vitan Balint

Nelu Tataru, ministrul sănătății din colonie:
„Cer imperativ să fie cumpărate 3-4 măști de unica folosință, nu improvizate, pe zi, care trebuie schimbate la 2-4 ore! Vom face controale la tipul de mască pe care îl poartă cetățenii și vom aplica amenzi dacă sunt IMPROVIZATE sau DETERIORATE!”😂😂😂
Eu mi-am luat deja bilet de tren ca să merg la Huși și să îmi iau vreo 2000 de măști din farmacia doamnei Tătaru, fără bon fiscal și la preț de speculă, se știeeeee!
Hai, toată colonia la Huși, ca să nu ne mai amenințe transpiratul ăsta că vom fi amendați, deși nu e nicio lege, HG, ordin de ministru, etc care să prevadă AMENZI pt că i se pare unui polițist că masca are mai mult de 4 ore de purtare și nu e de unică folosință!”.

Vezi și

Andi Manciu, linie directă către Klaus Iohannis! Legătura consilierului lui Ludovic Orban cu Cotroceniul

Digitalizarea instituțiilor statului, un vis care a costat România miliarde de euro. Cum a dat lovitura Sebastian Ghiță

Un fost șef SPP, îndemn pentru români: ‘Să-i alungăm pe lași, veniți la Parascheva, veniți cu toți la Iași!’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare