sursa foto:  antena3.ro

Medicul Constantin Cucu: ‘Domnule Arșinel, aveți dreptate, rușine mare. Doar că rușinea sunteți chiar dumneavoastră’

Doctorul Constantin Cucu, medic endocrinolog la Institutul de Endocrinologie „C.I. Parhon”, intervine în scandalul demiterii celebrului actor Alexandru Arșinel din funcția de director-adjunct al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”.

Medicul îl critică în termeni duri pe Alexandru Arșinel, după ce actorul a declarat că îi e rușine că s-a născut în România.

RUȘINEA DOMNULUI ARȘINEL

Înțeleg că, după decuplarea de la indemnizația de director, domnului Arșinel i s-a făcut rușine că s-a născut în țara asta.

Pe mine mă miră acest sentiment inedit din pieptul venerabilului.

Păi un om care nu a avut rușine să se bage în față la transplant, care nu a avut rușine să stea până la vârste matusalemice pe un post de răspundere, care nu a simțit rușine nici să combine certificatul de handicapat cu acest post de răspundere bine remunerat, ei bine tocmai acest domn a început brusc să simtă ceva nou pentru el.

Rușinea.

Omul mai avea câțiva ani și ar fi răposat complet virgin din punct de vedere al rușinii.

Acuma dacă lui îi e rușine de România asta, care l-a răsfățat atât de mult și de nemeritat, ce să mai zic de noi, ceilalți? Și de rușinea noastră de a vedea reptile ca domnia sa a acaparându-ne viața.

Da, și nouă ne este rușine, domnule Arșinel, că trăim într-o țară atât de strâmbă cât un boșorog să fie eligibil la un transplant înaintea unui copil doar pentru că are bani de dat. Bani pe care tot noi, de fapt, îi plătim.

Da, domnule Arșinel, aveți dreptate, rușine mare.

Doar că rușinea sunteți chiar dumneavoastră.”, este mesajul doctorului Constantin Cucu.

Vezi și

SURSE Atacurile care l-au făcut pe Rareș Bogdan să bată cu pumnul în masă în ședința PNL

SURSE Rareș Bogdan, nemulțumit de un ministru UDMR: ‘Am pierdut un premier și un Guvern, iar acum programul e întârziat’

Adrian Câciu a dat OK-ul! Vom o nouă companie de asigurări în România! Reacția ASF, pentru Bugetul.ro, cu privire la intrarea CEC Bank pe piață

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare