sursa foto:  ft.com

Dr. Tudor Ciuhodaru atrage atenția: ‘La nivel european, pașaportul digital este încă în funcțiune și oricând poate să reapară. A face bine cu de-a sila este imposibil, inumat și nu este etic’

Dr. Tudor Ciuhodaru, medic primar medicină de urgență, Spitalul de Neurochirurgie „N. Oblu” Iași, a vorbit despre posibilitatea introducerii de noi restricţii anti-Covid-19.

 

Medicul a comentat imaginile revoltătoare din China, unde oamenii au smuls garduri și s-au bătut cu polițiștii pe străzi.

„Este absolut revoltător ce se vede acolo. Oamenii s-au săturat de măsuri inepte, ineficiente, să moară de frig, de foame, și de alte măsuri care au fost consecința unor restricții fără legătură cu realitatea epidemiologică.” a declarat medicul Tudor Ciuhodaru.

Și la nivel european, pașaportul digital este încă în funcțiune și oricând poate să reapară, pentru că tot niște decizii fără niciun fel de justificare medicală au dus multe discriminări și situații imposibile.

A face bine cu de-a sila este imposibil, inumat și nu este etic, iar acest lucru nu are nicio legătură cu dreptul fiecăruia de a decide apropo de ceea ce este bine pentru sănătatea fiecăruia dintre noi.”, a mai declarat medicul, la Antena 3 CNN.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare