sursa foto:  stiripesurse.ro

Mega Image dă lovitura de grație concurenței: Mutarea prin care va atrage foarte mulți clienți

 Mega Image devine un concurent din ce în ce mai inventiv pe piața de retail din România. Retailerul face orice pentru a-şi atrage clienţii. Cei de la mega Image vin cu o inovaţie care le-ar putea crește simțitor vânzările.

Potrivit economica.net, retailerul belgiano-olandez va lansa în curând un nou concept de magazin Shop&Go. Va fi amplasat în food court Plaza România şi va comercializa în special mâncare gătită sub brandul propriu Mega Apetit. Mega Apetit este primul brand propriu de produse ready meal al retailerului şi a fost lansat în decembrie anul trecut.

Mega Apetit include o gamă extinsă de produse pentru consum în orice moment al zilei, de la sandvich-uri, aperitive, salate, supe, dar şi ciorbe, feluri principale, dulciuri şi meniuri complete.

Mai mult, acest brand include și o gamă specială de meniuri realizate după rețete create de doi chefi renumiți, Joseph Hadad și Alex Iacob. Colaborarea este o premieră pe piață, atât pentru categoria de ready meal, cât și pentru cei doi chefi, care aduc un răsfăț culinar accesibil prin sortimente delicioase de supe, feluri principale, salate și deserturi.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România, cu o reţea ce cuprinde în prezent 573 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Compania operează şi un magazin online. Mega Image face parte din Ahold Delhaize, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Vezi și Vești bune pentru angajați! Ce tichete ar putea primi lunar

El a fost omul care l-a impresionat cel mai mult pe Regele Mihai: I-a dăruit o casă, bani și pământ

Nu mulți știu asta: Ce a făcut Regele Mihai pentru Mihaela Rădulescu

 

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.