sursa foto:  facebook

Nu mulți știu asta: Ce a făcut Regele Mihai pentru Mihaela Rădulescu

Regele Mihai a decedat, astăzi, 5 decembrie, la vârsta de 96 de ani. Acesta s-a stins din viață la reședința sa din Elveția. Majestatea Sa anunțase pe 2 martie 2016 că se va retrage din viața publică, după ce, recent, a fost diagnosticat cu leucemie. 

Moartea Regelui a afectat foarte multe personalități politice și vedete din România. Una dintre persoanele afectate este și Mihaela Rădulescu, care a postat un mesaj emoționant pe contul său de Facebook, în care își exprima regretele și amintea gestul făcut de Majestate Sa pentru ea.

„A fost odată… un Rege. Al României mari şi pline de speranţa într-un viitor regal. Povestea a fost mâzgălită de comunişti, dar figura Regelui, calitatea morală şi forţă au rămas mereu întregi şi strălucitoare, chiar în umbră unui exil din care şi-a iubit mereu ţara şi supuşii.

Sunt mândră că mi-a acordat unul dintre primele interviuri după revenirea în ţara, iar cea mai mare onoare pe care mi-a făcut-o a fost conferirea “Medaliei Regele Mihai-pentru loialitate”, în urmă campaniilor umanitare pe care le-am generat. Şi fără aceste motive, tot aş fi făcut o reverenţă în faţă unei astfel de copleşitoare personalităţi. Trăiască Regele! Măcar acum… în pace, respect şi veşnică preţuire.
Gânduri calde şi lacrimi pentru frumoasă familie regală…
Mihaela”

Vezi și O imensă lovitură pentru Familia Regală! Ce ar urma să PIARDĂ aceasta, după decesul Regelui Mihai

Dezvăluirea care „CUTREMURĂ” Casa Regală! Cine ar dirija-o cu MÂNĂ FERMĂ – EL ține frâiele tuturor afacerilor

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare