familia regala

sursa foto:  romaniaregala.ro

Dezvăluirea care „CUTREMURĂ” Casa Regală! Cine ar dirija-o cu MÂNĂ FERMĂ – EL ține frâiele tuturor afacerilor

Un jurnalist detonează BOMBA! Acesta a făcut o dezvăluire care „cutremură” Casa Regală! Conform spuselor acestuia, Regele Mihai a ajuns doar o prezență discretă în Familia Regală. 

Jurnalistul Patrick Andre de Hillerin scrie, în Cațavencii, că nu Regele Mihai deține frâiele Casei Regale, ci Principele Radu Duda, soțul Principesei Margareta, moștenitoarea fostului suveran al României.

Hillerin susține că Duda ține frâiele afacerilor Casei Regale.

„Cu ani în urmă, când Regele era încă în putere, o echipă de televiziune s-a deplasat la Săvârșin, pentru a filma cum petrec sărbătorile de iarnă cei din familia regală. Chiar dacă asta nu s-a văzut pe post, membrii echipei de televiziune au fost șocați de modul în care Radu Duda se comporta cu Regele. În fapt, Regele ajunsese doar o prezență discretă, dirijată cu mână fermă de către actor. Căci nimic nu se petrecea la Săvârșin fără aprobarea domnului Duda. Inclusiv porțiile de mâncare ale lui Mihai I erau drămuite de arendașul ajuns ginere. Totul a culminat cu o cină la care regele și-ar fi dorit un supliment de desert. Femeia care se grăbea să-i îndeplinească dorința a fost abrupt oprită de către consortul Margaretei, care i-a interzis să-i dea Regelui încă o felie de plăcintă, căci el, actorul transformat subit în nutriționist, știa mai bine ce-i priește Majestății Sale”, se arată în articolul lui Andre de Hillerin.

„Înțolit în uniforma de colonel al armatei republicane, absolvent al Colegiului Național de Apărare, alături de șmecherii tuturor regimurilor post-1990, deținătorul unui doctorat în Științe Militare la Academia Națională Militară din București, Radu Duda a ajuns principala legătură cu lumea exterioară și cu realitatea a Casei Regale. El ține frâiele afacerilor, el alege furnizorii, el dă, chiar dacă nu formal, dreptul de folosire a titlului de furnizor al Casei Regale și el ține, deseori, cheile cămării”, mai precizează acesta.

În plus, Patrick Andre de Hillerin dezvăluie numele persoanei care i-a făcut cunoștință lui Radu Duda cu Principesa Margareta, deschizându-i astfel drumul către Familia Regală. Este vorba de celebrul actor Ion Caramitru.

„Radu Duda ar fi putut fi rege, împărat, șef de stat, dictator, june-prim și, în general, cam orice. Dacă și regizorii de teatru ori film ar fi văzut în el calitățile necesare pentru respectivele roluri. Se pare că nu prea le-au văzut. În schimb, un alt actor, Ion Caramitru, a văzut acea sclipire necesară și suficientă pentru a-l prezenta insistent principesei Margareta și pentru a-i deschide drumul spre poziția de consort al moștenitoarei Regelui Mihai”, dezvălui Patrick Andre de Hillerin.

Vezi și Una dintre cele mai cunoscute figuri de la PRO TV ia o decizie RADICALĂ! Cine se MUTĂ din țară

Puțini știu asta! Cine este, de fapt, și cu ce se ocupă soțul Danei Grecu

EXCLUSIV! Nou câmp tactic în Justiție? Conexiuni suspecte cu SRI. Detalii incendiare despre cazul Mihaelei Iorga Moraru, procurorul revocat de Kovesi

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare