sursa foto:  antena3.ro

Puțini știu asta! Cine este, de fapt, și cu ce se ocupă soțul Danei Grecu

Dana Grecu, realizatoarea de la Antena 3, este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Aceasta a dezvăluit, vineri, că renunță la emisiunea „La ordinea zilei”.

Totuși, conform Știripesurse.ro, se va schimba doar formatul emisiunii, iar Dana Grecu va realiza emisiuni doar în week-end. Dacă pe celebra realizatoare din trustul Intact o cunosc toți românii, puțini știu detalii despre soțul acesteia.

În cartea publicată în anul 2016, jurnalista Ioana Mandache a dezvăluit ce profesie are Bogdan, soțul realizatoarei de la Antena 3. Conform lui Mandache, Bogdan Grecu este militar de profesie, iar în prezent activează în lumea afacerilor, el deținând propria firmă.

Citește și Detaliu interesant! Cu ce se ocupă ACUM soția lui Mihai Gâdea

„Pe soţul său, Bogdan, l-a cunoscut în clasa a XI-a. A fost dragoste la prima vedere, o întâlnire a două suflete ce alcătuiesc un întreg şi care sunt împreună de peste 20 de ani. În acea perioadă, el lucra ca ofiţer în armată, iar în momentul de faţă se ocupă de afaceri, având o firmă proprie”, se precizează în cartea „Povești de dragoste ale vedelor”, semnată de Ioana Mandache.

Mai mult, Mandache făcea public faptul că lui Bogdan Grecu îi plac sporturile extreme.

„Acestuia îi plac şi sporturile extreme, iar ea îi poartă de grijă atunci când merge într-o asemenea expediţie şi recunoaşte că are emoţii de fiecare dată. Succesul şi longevitatea relaţiei se bazează pe iubire, dar şi pe faptul că fiecare are libertatea de mişcare şi propriul univers”, mai spune Mandache, printre altele.

Sursa foto: Facebook

Vezi și EXCLUSIV! Nou câmp tactic în Justiție? Conexiuni suspecte cu SRI. Detalii incendiare despre cazul Mihaelei Iorga Moraru, procurorul revocat de Kovesi

Veste proastă pentru mii de angajați: Un gigant german anunță COCEDIERI în masă

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare