sursa foto:  evzmonden.ro

Una dintre cele mai cunoscute figuri de la PRO TV ia o decizie RADICALĂ! Cine se MUTĂ din țară

Ani la rând a fost una dintre cele mai apreciate figuri de la PRO TV, iar acum a decis să vândă tot și să-și încerce norocul în afara granițelor țării.

Devenit celebru în perioada 2002-2009, când a jucat în serialul „La Bloc”, Dragoș Moștenescu intenţionează să se stabilească cu soţia şi cei trei copii ai lor în Anglia, motiv pentru care a scos la vânzare două proprietăţi, în valoare totală de circa 250.000 de euro.

Din primăvară, nu a mai fost implicat în nici un proiect TV, în afară de „Ferma vedetelor”, care urmează să fie transmis anul viitor, pe PRO TV. Astfel, din cauza pauzei lungi, Dragoş Moştenescu (50 de ani) a hotărât să-şi construiască o carieră peste hotare, iar de câteva luni testează piaţa artistică din Marea Britanie. Momentan, actorul care l-a jucat pe „Costel” din serialul „La bloc”, se află în Anglia unde, împreună cu o echipă din showbiz, încearcă să organizeze spectacole, scrie Click!.

„Chiar îmi doresc un «one man show» în Anglia, iar cu varianta lui românească să merg prin ţară, fiind un spectacol cu umor şi muzică. Colaborarea cu televiziunile este în pauză, momentan, deşi eu mi-aş dori un nou serial”, a afirmat Moştenescu, conform sursei citate.

„Costel” își doreşte dorește să se mute cu tot cu familie acolo, iar asta presupune să renunţe la proprietăţile pe care le deţine în ţară. Deja a pus în aplicare acest demers, iar unul dintre imobile, mai precis casa din Băneasa, a fost vândută pe o sumă de 280.000 de euro.

Acum, soţii Moştenescu se chinuies să vândă alte două proprietăţi: un teren de un hectar, situat lângă pădurea Băneasa, în valoare de 75.000 de euro, precum şi  un conac pentru care cere 175.000 de euro.

„Casa se află la 100 de km de Bucureşti, am cumpărat-o acum 10 ani şi am băgat destul de mult în ea. E complet renovată, zugrăvită de un celebru artist plastic care a reuşit să păstreze patina acelor timpuri. Are 3 hectare de teren, cu ieşire de 85 de mp către un lac natural unde se poate pescui.  Casa are 4 dormitoare, 4 băi, un living de 80 de mp, bucătărie şi un subsol spaţios şi se vinde cu mobilier cu tot. Este construită de baronul Furculescu, cu meşteri italieni în anul 1920”, a spus Dragoş Moştenescu.

Vezi și Puțini știu asta! Cine este, de fapt, și cu ce se ocupă soțul Danei Grecu

EXCLUSIV! Nou câmp tactic în Justiție? Conexiuni suspecte cu SRI. Detalii incendiare despre cazul Mihaelei Iorga Moraru, procurorul revocat de Kovesi

Veste proastă pentru mii de angajați: Un gigant german anunță COCEDIERI în masă

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare