Meghan Markle revine pe marile ecrane! Cât va câștiga ducesa

Meghan Markle revine pe marile ecrane după ce, împreună cu printul Harry s-au văzut nevoiți să devină independeți financiar după despărțirea de Casa Regală din Marea Britanie

Se pare că Meghan Markle va avea apariții multiple într-un nou serial ce va putea fi urmărit și la noi pe Netflix, despre persoane ce se căsătoresc pentru a două oară. 10 cupluri ale căror nunți au fost un adevărat dezastru vor avea ocazia să își reînnoiască jurămintele și să aibă parte de petrecerile la care au visat.

Cu titlul original “I do, redo” (“Spun Da, din nou”), reality show-ul în care ducesa de Sussex va avea apariții episodice, o va avea în postura de gazdă pe buna ei prietenă, organizatoarea de nunți Jessica Mulroney. Aceasta a ajuns în atenția publicului după nunta fostei actrițe din serialul “Costume” cu Prințul Harry, unde a fost domnișoară de onoare.

Serialul va avea 10 episoade și deși suma exactă pe care Meghan o va primi pentru aparițiile sale nu a fost anunțată, o zi de filmare ca și “guest star” este remunerată în Canada cu 588$. Departe de a fi o suma potrivită pentru o prințesă, aparițiile în serialul Netflix o pot ajuta să își relanseze cariera în film și televiziune, potrivit dcbusiness.

Vezi și :Cătălin Predoiu pus la zid de două asociații ale judecătorilor

EXCLUSIV Acțiune, motor! Marcel Vela filmează??!

Cine ar fi îngenuncheat-o pe Ana Birchall – De ce nu ar fi ajuns ministru în Guvernul Orban

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare