sursa foto:  gandul.info

Mesajul așteptat de toți românii! ‘Consumatorii din toată țara vor găsi la raft în supermarketuri’

Este, fără doar și poate, un mesaj așteptat de toți românii. Consumatorii din întreaga țară vor găsi din nou la raft în supermarketuri un produs 100% românesc.

Mihaela Neagu, coproprietară a Fabricii de Zahăr Luduș, anunță că în curând românii vor găsit la supermarket zahăr 100% din sfeclă de zahăr cultivată în România.

Zahărul va fi produs de Fabrica de Zahăr Premium Luduș, unitate care și-a reînceput activitatea în această săptămână.

Fabrica a contractat sfeclă de zahăr cultivată pe aproximativ 3.400 de hectare, care provine de la fermieri din județele Alba, Brașov, Bistrița-Năsăud, Cluj, Mureș și Sibiu.

Ce spune Mihaela Neagu

„La Fabrica de Zahăr Premium Luduș, reîncepem producţia de zahăr românesc până la sfârşitul acestei luni. Am contractat sfeclă de zahăr de pe aprox. 3400 de hectare, ce provine de la fermieri din judeţele Cluj, Mureş, Sibiu, Alba, Braşov şi Bistriţa-Năsăud.

Am preluat deja primele transporturi de sfeclă de zahăr de la fermieri, iar echipa este pregătită! 

În curând, consumatorii din toată țara vor găsi la raft în supermarketuri zahăr 100% din sfeclă de zahăr cultivată în România, produs de Fabrica de Zahăr Premium Ludus!”, a transmis Neagu.

La începutul acestui an, Fabrica de Zahăr Luduș a fost achiziționată de doi români:  Mihaela Neagu și Mihail-Daniel Matache, investitori în domeniul agroalimentar și alimentar de consum. 

Mihaela Neagu deține și Fabrica de Zahăr Bod. După cum probabil ați observat, Zahărul Bod a început deja să se găsească în marile lanțuri de magazine.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare