sursa foto:  recentnews.ro

Mihai Fifor a făcut anunţul! Se pun la bătaie 200 de posturi-Despre ce este vorba

Mihai Fifor a confirmat totul! Se vor scoate la concurs 200 de posturi până în luna septembrie. Anunţul a venit după ce ministrul a declarat că Institutul Cantacuzino trece printr-o etapă profundă de transformare şi au nevoie de personal.

Este vorba despre două sute de posturi de medici, biologi, chimişti şi alţi specialişti. Mai mult, Fifor susţine de anul viitor se va produce vaccinul antigripal.

„Este nevoie nu doar de medici. Noi avem acum un grafic de angajări la Institutul Cantacuzino, două sute de posturi scoase la concurs până în luna septembrie, medici, biochimişti, biologi, personal de sprijin pentru ceea ce întenţionăm să facem la Cantacuzino”, a spus Mihai Fifor, potrivit news.ro.

Acesta a precizat că „Institutul trece printr-o etapă profundă de transformare”, atât în ceea ce priveşte resursa umană, cât şi în ceea ce priveşte redimensionarea şi regândirea activităţii.

„Institutul Cantacuzino este mult mai mult decât un simplu furnizor de vaccin, este o bază de cercetare naţională extrem de valoroază şi sper ca anul viictor să reia producţia de vaccin şi proiectele mari de cercetare pentru alt tip de produse pe care piaţa românească le cere”, a mai spus Fifor.

Acesta a anunţat că, cel mai probabil, de anul viitor va începe producţia de vaccin antigripal la Institutul Cantacuzino.

În decembrie 2017, Institutul Cantacuzino a trecut oficial în subordinea Ministerului Apărării Naţionale (MApN), urmând a avea atât personal militar, cât şi civil.

Încă de atunci, Mihai Fifor anunţa că producţia de vaccin va începe în minimum doi ani.

Vezi şi Ponta pregăteşte pasul următor: Cine este şi ce avere are omul pe care Pro România îl vrea premier

Reportaj. Între parfum de tei întârziat, valuri, nori și praf de pușcă

Detalii nespuse! Unde lucrează nora Vioricăi Dăncilă

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare