sursa foto:  mesaj.md

Mii de oameni sunt vizați! Decizie CAPITALĂ a Băncii Transilvania

Banca Transilvania, al doilea cel mai mare jucător de pe piața bancară, a făcut un anunț extrem de important. Mii de oameni sunt vizați. În luna aprilie, Banca Transilvania urmează să ia o decizie-cheie.

În cursul acestei luni, BT va hotărî cum va soluționa problema celor aproximativ 3.000 de clienți ai Bancpost cu credite în franci elvețieni. Asta în condițiile în care Banca Transilvania a devenit proprietar al Bancpost în aprilie.

„Banca Transilvania va reveni în cursul acestei luni cu informații pentru clienții Bancpost care au împrumuturi în franci elvețieni.

BT a început analiza informațiilor referitoare la cei aproximativ 3.000 de clienți Bancpost cu credite în franci elvețieni, în contextul în care a devenit proprietar al Bancpost (99,15%) în aprilie a.c. Varianta de conversie va ține cont inclusiv de evoluția cursului francului elvețian din ultimii ani, având în vedere aprecierea leului față de acesta cu aproximativ 7% în mai 2015-martie 2018.

Echipe de la cele două bănci vor lucra împreună pentru găsirea soluțiilor care să fie în sprijinul clienților Bancpost cu împrumuturi în respectiva valută, pentru o colaborare pozitivă, pe termen lung”, informează BT.

Vezi și El i-a luat locul în reclamele de la Catena: Cum a reacționat actorul Alexandru Arșinel

Lucrări de mântuială, în România! Încă o autostradă făcută de italieni se crapă! Ce spune constructorul

Probleme mari pentru Andreea Esca! De ce a fost nevoită să-și închidă 7 magazine

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare