sursa foto:  cvlpress.ro

Olguța Vasilescu lucrează la o nouă lege! Cum ai putea să câștigi 4.500 de lei de la stat, dacă ai între 16 și 50 de ani

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, lucrează la o nouă lege. Șefa Muncii a elaborat un proiect de lege potrivit căruia internii din cadrul Ministerului vor putea fi plătiţi pentru activitatea prestată.

Mai mult, conform actului normativ aflat în lucru, se va oferi şi o primă de la stat pentru internii care devin angajaţi. Aflată la stadiul de proiect, Legea reglementează modalitatea de efectuare a programelor de internship pentru persoanele care au împlinit vârsta de 16 ani, informează B1.ro.

„Pe parcursul unui an calendaristic, în funcție de numărul de salariați, organizația gazdă poate încheia în mod simultan contracte de internship pentru un număr de interni care nu poate fi mai mare de 5% din numărul total al acestora”, se arată în proiectul de lege.

Contractul va fi pe o perioadă de şase luni şi se consideră vechime în muncă. De asemenea, la doi ani de la angajare, fostul intern primeşte de la stat o primă de 1.000 de euro.

Vezi și Surpriză de proporții pe piața bancară! Ce bancă a devenit noul LIDER din România

Fabulos! Ce salariu are Gabriela Cristea la Kanal D

Atenție! Cine e „Nepotul de aur” al lui Tudor Postelnicu, fostul șef al Securității, și ce avere imensă are

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare