sursa foto:  mediafax.ro

Ministrul de Interne umblă la vârful Poliției Române! Ordin pentru două numiri-cheie

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, face schimbări la vârful Poliției Române.

Șeful Internelor a decis ca Adrian Antofie, fost șef al Poliției Târgoviște, să preia conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, după încetarea detașării lui Valentin Gheorghe Dumitrașcu la șefia instituției.

Totodată, din Ajunul Crăciunului, comisarul-șef Florin Marius Mihăilă a preuat șefia Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Vezi și EXCLUSIV Amintirile unui ‘Gugulan’. Marcel Vela, despre clipele trăite la Revoluție: A curs sânge, se auzeau urlete de durere și strigăte după ajutor

„Începând cu data de 23 decembrie 2019, domnului comisar-șef de poliție Dumitrașcu Gheorghe Valentin – inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman i-a încetat detașarea dispusă anterior prin ordin al ministrului afacerilor interne.

Vezi și EXCLUSIV Gest uimitor făcut de Marcel Vela: ‘Am refuzat’

Cu data de 23 decembrie a.c., prin ordin al ministrului afacerilor interne, comisar-șef de poliție Antofie Claudiu Adrian a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de șef al Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, pe o perioadă de 3 luni.

Cu data de 24 decembrie 2019, prin ordin al ministrului afacerilor interne, comisar-șef de poliție Mihăilă Marius Florin a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de șef al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, pe o perioadă de 3 luni”, informează Poliția Română.

Vezi și

Polițiștii n-au scăpat! Proiect demarat în procedură de urgență împotriva lor

Solicitarea făcută de Marcel Vela în ultima ședință de Guvern a fost ascultată! Ludovic Orban a semnat

S-au bătut parte în parte pentru supremație? Crimă în ziua de Crăciun

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare