sursa foto:  stiridinbucovina.ro

Ministrul Dezvoltării a semnat contractele! Peste 1 miliard de lei pentru proiectele care au primit finanțare prin Programul Național de Investiții ‘Anghel Saligny’

Ministrul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, a transmis luni că a semnat 98 de contracte, în valoare totală de 1.072.635.106,82 lei, pentru proiectele care au primit finanțare în cadrul Programului Național de Investiții Anghel Saligny”.

 

 

 

”Necesitatea acestui program este evidentă, lucru demonstrat și de numărul mare de cereri depuse de autoritățile locale. 27% dintre unitățile administrativ-teritoriale din România nu au acces la o rețea de apă, 57% nu beneficiază de canalizare, 70% dintre localități nu au acces la rețelele de gaze naturale, iar 57% dintre drumurile județene nu sunt modernizate. Programul Național de Investiții Anghel Saligny a fost conceput pentru a rezolva aceste probleme”, a subliniat ministrul.

Cseke Attila a amintit și că, la finalul săptămânii trecute, Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației, a decontat și primele facturi, de peste 58 de milioane de lei, pentru obiective de investiții finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare