sursa foto:  rfi.ro

Ministrul Eugen Teodorovici, schimbare RADICALĂ! Cum vrea să EVITE o RISIPĂ anuală de ZECE milioane de euro

Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovi, a făcut, miercuri, un anunț capital. Acesta a dezvăluit că se va face o schimbare radicală.

Teodorovici a declarat, la Palatul Parlamentului, că vrea să evite cheltuirea anuală a zece milioane de euro. Plicurile cu înştiinţări trimise de Fisc ar putea fi eliminate, pentru că anual se cheltuiesc zece milioane euro cu acest lucru, susţine ministrul Finanţelor Publice.

„Vrem o simplificare radicală în ceea ce priveşte zona publică. Vă dau un exemplu ca tip de cheltuială ce să dispară. Fiscul trimite acele plicuri către contribuabili. Cheltuiala anuală pe această zonă este undeva la 10 milioane euro. E total nejustificat. Încercăm să aplicăm aici o măsură care să ducă la evitarea remiterii prin Poştă a acestor plicuri, pe care de foarte multe ori cei care sunt vizaţi nu le ridică. Sumele sunt foarte mari”, a afirmat Teodorovici, la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.

Teodorovici a precizat că măsurile vor fi discutate la nivelul conducerii şi apoi le vom comunica.

„Suntem în secolul XXI, într-un an destul de avansat pe această zonă. Nu putem să ţinem o ţară pe loc pentru unul sau altul, pentru motive diverse. Vom vedea ce se face pe fiecare zonă în parte la nivelul administraţiei centrale şi locale pentru ca toţi contribuabilii să poată să comunice online cu zona de fisc. Soluţiile vor fi şi pentru zonele din vârful muntelui”, a mai arătat ministrul Finanţelor.

Vezi și Mutare de proporții! Frații „Dedeman” ATACĂ o nouă piață – Unde vor să se IMPUNĂ

O lege care va intra în vigoare peste trei luni va face prăpăd: Mii de români sunt vizați – ce trebuie să facă pentru a nu fi sancționați

Guvernul ia în BRAȚE zeci de mii de pensionari! Ce a intrat în vigoare la 9 februarie

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare