sursa foto:  cotidianul.ro

Guvernul ia în BRAȚE zeci de mii de pensionari! Ce a intrat în vigoare la 9 februarie

Zeci de mii de pensionari vor primi acest serviciu din partea Guvernului României! Hotărârea Guvernului a fost publicată, în Monitorul Oficial, la 9 februarie și a intrat în vigoare, începând cu aceeași dată.

Circa 60.000 de pensionari vor beneficia de acest serviciu în acest an. Mai exact, Guvernul României a decis ca, în 2018, să asigure pensionarilor  59.527 de bilete de tratament balnear în unitățile administrate de Casa Națională de Pensii Publice (CNPP).

Numărul de bilete de tratament din acest an este apropiat de numărul biletelor acordate în anul 2016, dar cu peste trei mii mai mare decât numărul celor acordate anul trecut, scrie avocatnet.ro.

Cine poate beneficia de aceste bilete?

Persoanele care dovedesc existența unei afecțiuni medicale, ce necesită tratament balnear, pot solicita și beneficia de un singur bilet de tratament.

Mai precis, conform sursei citate, de aceste bilete de tratament pot beneficia persoanele asigurate în sistemul public de pensii și pensionarii din acest sistem, precum și cei care au căpătat dreptul de a beneficia de aceste bilete printr-un act normativ special.

Vezi și Ce salariu IMPRESIONANT are șeful unității de ELITĂ DNA Ploiești – Cât de bogat e, de fapt, Lucian Onea

Lidl anunță o schimbare de proporții: Ce mutare pregătește gigantul de la 1 martie

Surpriză de proporții! Ce sumă uluitoare vrea statul să ofere copiilor născuți după 1 ianuarie 2018

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare