sursa foto:  forbes.ro

Mutare de proporții! Frații „Dedeman” ATACĂ o nouă piață – Unde vor să se IMPUNĂ

Frații „Dedeman” fac o mutare de proporții! Dragoș și Adrian Pavăl, proprietarii Dedeman, intră pe o nouă piață, pe care vor să o cucerească.

Aceștia s-au aliat cu Dan Șucu, proprietarul grupului Mobexpert, pentru un proiect inițiat de CITR, un principal jucător de pe piața de insolvențe.

Ei au intrat acum în acționariatul unei firme lansate în toamnă de CITR, Platforma IA Capital, având ca obiect de activitate „Activități ale holdingurilor”. Firma a fost lansată cu un capital de aproximativ 1 milion de euro. Acum, însă, CITR le-a cedat lui Dan Șucu și fraților Pavăl pachetul majoritar de acțiuni în această firmă. Dan Șucu a preluat 11,1% din acțiuni, pentru un aport în numerar la capital de 2,7 milioane lei, iar PIF Industrial a primit 44,4%, pentru un aport de 9 milioane lei, restul acțiunilor rămânând în posesia CITR, scrie profit.ro.

Frații „Dedeman” controlează PIF Industrial, companie pe care au folosit-o pentru a face mai multe investiții de-a lungul timpului. Sursa citată precizează că nici reprezentanții CITR și nici Dan Șucu nu au dorit să furnizeze informații pe acest subiect.

Vezi și O lege care va intra în vigoare peste trei luni va face prăpăd: Mii de români sunt vizați – ce trebuie să facă pentru a nu fi sancționați

Guvernul ia în BRAȚE zeci de mii de pensionari! Ce a intrat în vigoare la 9 februarie

Ce salariu IMPRESIONANT are șeful unității de ELITĂ DNA Ploiești – Cât de bogat e, de fapt, Lucian Onea

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare