sursa foto:  Digi 24.ro

Ministrul Justiției, reacție după decizia CSM: ‘La fel voi proceda și data viitoare’

Ministrul Justiției Cătălin Predoiu a declarat că susține proiectul de desființare a SIIJ și a votat, joi, pentru aviz favorabil, chiar dacă, la final CSM nu a aprobat.

Ministrul Justiției Cătălin Predoiu a susținut, joi, în plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) desființarea SIIJ.

„Voi susține proiectul de desființare a SIIJ. Am votat pentru aviz favorabil, chiar dacă proiectul comportă observații (tehnice). Ele pot fi îndreptate la Parlament. La fel voi proceda și data viitoare”, spune Cătălin Predoiu, pe Facebook.

CSM a avizat, joi, negativ proiectul USR de desfiinţare a Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ). Procurorii şi judecătorii din CSM au avut păreri împărţite în privinţa utilităţii SIIJ. Votul a fost de 10 „împotrivă”, 8 „pentru” şi unul nul.

Citește și:

Lovitură grea pentru Nelu Tătaru! Sub tutela ministrului Sănătății se fac numiri de persoane cu grave probleme de integritate și acuzate de șantaj

EXCLUSIV Adiere de PSD în echipa Barna! ‘Scheletul’ unuia dintre liderii USR

EXCLUSIV LIDL și Kaufland desființează obligațiile impuse de Nelu Tătaru! MAI contrazice Ministerul Sănătății! Termoscanarea este o recomandare, nu o obligație

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare