sursa foto:  stiridecluj.ro

Ministrul Muncii, Marius Budăi: În momentul în care o să ajung să implementez reforma pensiilor sau reforma legii salarizării, nu o să fac ce s-a făcut la momentul scrierii PNRR

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Marius Budăi, a venit, marți, cu un mesaj pentru cadrele didactice care au umplut Capitala astăzi. 

Ministrul Marius Budăi îi asigură pe profesori că noua Lege a salarizării nu va fi făcută pe ascuns.

Șeful Ministerului Muncii a precizat că,  în momentul în care o să ajungă să implementeze reforma pensiilor sau reforma legii salarizării, nu o să facă ce s-a făcut la momentul scrierii PNRR, adică o reformă pe ascuns.

Ce a declarat Marius Budăi

Planul este să lucrăm aplicat, să scurtăm calendarul, dar să-l scurtăm nu doar de dragul de a-l scurta, să nu fie o scurtare doar în timp, fără conținut. Adică să avem o nouă lege care să pună probleme. Trebuie să discutăm atât cât este nevoie cu toți partenerii sociali.

Eu am spus foarte clar că, în momentul în care o să ajung să implementez reforma pensiilor sau reforma legii salarizării, nu o să fac ce s-a făcut la momentul scrierii PNRR. Adică nu o să fac o reformă sau reforme pe ascuns. O să dezbat cu sindicatele și cu toți cei interesați, atât cât timp cât este nevoie, și ne vom asigura că vom avea o lege bună.

Sindicaliștii au fost fermi, însă au fost deschiși, iar ultima discuție pe care eu am avut-o cu ei a fost una constructivă și bazată pe respect reciproc”, a spus Marius Budăi, la Antena 3 CNN.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare