sursa foto:  observatorulph.ro

Minune pentru clienții gigantului românesc Hidroelectrica! ‘Le-a luat ceva timp’

Vești importante pentru clienții producătorului românesc de energie Hidroelectrica! Au început să curgă facturile pe luna august 2023.

Anunțul a fost făcut pe grupurile de clienți.

Practic, după emiterea facturilor pe luna august 2023, se poate spune că Hidroelectrica a ajuns cu facturile la zi.

Hidroelectrica, cu facturile la zi!

„‼️‼️‼️Vin facturile pe AUGUST’23‼️‼️‼️

Dupa emiterea facturilor pe AUGUST 2023, putem spune ca Hidroelectrica a ajuns la zi cu facturile. Wow!!! Le-a luat ceva timp…

PS Stiu ca sunt destui colegi care au de primit facturi vechi, insa asa cum am mai spus pe grup, deschideti o sesizare scrisa la Hidroelectrica si daca nu se rezolva in termenul legal de 20 zile, va recomand sa apelati la ANPC”, este mesajul postat pe grupurile de clienți.

Alertă oficială dată de gigantul Hidroelectrica, pentru români: ‘Tentativă de fraudă’

Hidroelectrica a lansat, recent, un avertisment extrem de serios.

Cel mai mare producător de energie din țara noastră atenționează că au apărut tentative de fraudă în online, fiind vizați cei ce vor să investească în Hidroelectrica.

Potrivit gigantului de pe piața de energie, în mediul online au apărut mesaje ce promit „oportunități exagerate de câștig din tranzacționarea acțiunilor societății pe diverse platforme”.

Avertismentul Hidroelectrica:

‼️Tentativă de fraudă online care vizează investitorii Hidroelectrica. Compania atrage atenția asupra apariției în mediul online a unor mesaje ce promit oportunități exagerate de câștig din tranzacționarea acțiunilor societății pe diverse platforme.

Pentru a evita situațiile de fraudă, vă recomandăm următoarele:

👉Înainte de a lua o decizie de investiții folosiți pentru informare doar surse oficiale, serioase și credibile: site-ul companiei, site-ul BVB, presa de specialitate etc.

👉În situația în care posibilele câștiguri promise par nejustificat de avantajoase, cel mai probabil aveți de-a face cu o tentativă de fraudă. Nu încărcați datele personale sau informațiile bancare pe platforme online care promit astfel de câștiguri.

👉Reprezentanții societății nu au încurajat și nu încurajează prin declarații publice utilizarea unei anumite platforme de tranzacționare. Nu vă lăsați înșelați de „citate” utilizate în acest sens, asociate cu diverse nume. Vă transmitem că acestea nu sunt reale”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare