sursa foto:  digisport.ro

‘Mister’ Ilie Dumitrescu își vinde afacerea! Suma uriașă pe care o cere

„Mister” Ilie Dumitrescu își vinde afacerea din Centrul Vechi al Capitalei. Este vorba despre restaurantul Hanul cu Tei.

În schimbul clădirii, Ilie Dumitrescu dorește 1,65 milioane de euro. Fostul component al „Generației de Aur” a cumpărat clădirea în anul 2004.

Pe platforma Sothebyreality.ro apar detalii. Iar Ilie Dumitrescu vrea 1.65 de milioane de euro pentru a renunța la „Simbolul Centrului Vechi al Bucureștiului”, scrie Prosport.ro.

Hanul cu Tei a fost construit în 1833 și este situat pe un teren de peste 1.500 de metri pătrați

„Sunt puține clădiri care să evoce Centrul Vechi mai bine ca Hanul cu Tei (ar mai fi Banca Națională, dar aceea nu se vinde). Străjuind străzile pietruite numite după blănarii și lipscanii de altădată, hanul își arată mai întâi ferestrele ample, înalte și arcuite de la parter, colorate de faux vitralii.

Etajul păstrează însă gloria de altădată, atent decorat cu elemente bogate precum brațele ce sprijină balconul de fier forjat, bordura comună ce funcționează ca ancadrament al ferestrelor înalte și înguste și denticulii ce țin ritmul sub acoperiș.

Astăzi, interiorul hanului este dedicat evenimentelor corporate și private pe care le găzduiește în trei mari zone – centru de conferințe, recepția-foyer și salonul de evenimente”, notează site-ul unde e postat anunțul de vânzare.

„Hanul l-am avut mai demult, aici a fost Galeria de Artă Hanul cu Tei, unde aveam și casă de licitații, era și consignație. A fost o perioadă frumoasă din viața mea. După care într-adevăr, prin 2008, după criză, a fost foarte complicat să mai merg înainte cu afacerea asta în zona artei. A fost zona asta de berărie, pub sportiv, unde într-adevăr aveam clienți fideli, mai ales la evenimentele sportive și le ofeream tot felul de surprize plăcute”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru ProSport.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare