sursa foto:  a1.ro

Momentul răpirii fetiței din Dâmbovița, ucise de pedofilul olandez: ‘Se vede o mână cum o trage după un copac’

Ies la iveală detalii șocante legate de cazul uciderii fetiței de 11 ani, din Dâmbovița!

Fratele Adrianei, fetița ucisă de olandezul pedofil, ar avea o înregistrare cu momentul în care copila este trasă după un copac.

„Se vede o mână cum o trage după un copac”, a declarat jurnalistul Ion Spânu, la România TV.

Principalul suspect în cazul uciderii fetiţei de 11 ani din Dâmboviţa a fugit din ţară. Este vorba despre un cetăţean olandez, care ar fi ajuns în Gura Şuţii cu o maşină închiriată din Bucureşti.

Anchetatorii spun că acesta a răpit copila, a ucis-o şi i-a ascuns trupul într-un lan de porumb, la câţiva kilometri de casă.

Mihaela Adriana Feraru a fost cautată timp de două zile de sute de poliţişti, jandarmi şi localnici, însă la 48 de ore micuța a fost găsită pe câmp, într-un lan de porumb.

Familia Adrianei va merge în cursul zilei de luni la Târgoviște pentru a ridica trupul micuței, după care urmează ca medicii să-i facă autopsia.

Vezi și

Scenariu cutremurător! ‘Pentru asta a fost executat politic Dragnea’/’Un act de trădare națională a președintelui și premierului’

Lovitură! Facturile românilor ar putea crește

Lovitură pentru Guvernul Dăncilă! Impozitarea pensiilor speciale, ‘un mare fâs’ – Un fost șef ANAF dinamitează inițiativa Executivului

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare