sursa foto:  ciao.ro

Monica Pop, despre necunoscutele Covid-19: ‘Nu se știe dacă boala dă sau nu imunitate. Nu se știe care sunt contraindicațiile vaccinului’

După ce a anunțat că nu se va vaccina împotriva Covid-19, medicul oftalmolog Monica Pop vorbește despre necunoscutele privitoare la această boală.

Pop spune că, până la această oră, nu se știe dacă boala dă sau nu imunitate. Motivul? O parte dintre pacienți s-au reinfectat, iar alții nu au anticorpi, deși au fost testați pozitiv.

Mai mult, Monica Pop prezintă și o necunoscută a vaccinului anti-Covid, anume că nu se știe care sunt contraindicațiile acestuia.

MEDIC CORECT, RASPUNS CORECT!

VACCINUL NU VA FI NICI OBLIGATORIU SI NICI CONDITIONAT!
Asa sa fie!

Directorul medical al unui spital de boli infectioase , infectat cu covid, acum vindecat, întrebat daca va face vaccin, a raspuns ca nu știe. Depinde de ce vor constata si spune forurile medicale europene.

Nu se cunoaste dacă boala dă sau nu imunitate, atita timp cit o parte din pacienti s-au reinfectat iar altii ,desi au avut teste pozitive (?!), nu au anticorpi! Au fost fals-pozitive sau anticorpii sint de scurtă durată? N-ar fi bine deloc!
Nu se stie care sint contraindicatiile vaccinului! Multe necunoscute, incă!”, spune Monica Pop.

Vezi și

Klaus Iohannis a promulgat legea! Anumiți români vor fi scutiți de plata impozitului

Vești pentru pensionari! Cine sunt cei care vor avea de pierdut în urma recalculării

Toți cei care folosesc acte false pentru a obține acest tip de indemnizație riscă să ajungă după gratii

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare