sursa foto:   facebook

Mugur Isărescu a făcut anunțul! Când s-ar putea schimba banii în România

Guvernatorul Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu a făcut un anunț important! Acesta a spus că țara noastră ar putea intra în sistemul cursurilor de schimb. Aceasta e un fel de antecameră a zonei euro. Și pasul ar urma să fie făcut în 2024. Dar accesul la sistemul cursurilor de schimb înseamnă că România ar mai sta doi ani până la adoptarea monedei unice.

Astfel, până la finalul acestui deceniu, putem spera că vom trece la euro. 2024 ar fi, conform lui Isărescu, orizontul de timp rezonabil pentru a visa la euro.

„Orizonul rezonabil, pentru a intra în sistemul cursurilor de schimb, este 2024. De acolo, drumul este doar înainte, că durează doi ani sau mai mult”, a afirmat la acel moment guvernatorul.

 

 

Vezi și:Scandal uriaș în Guvern! Ludovic Orban ar fi țipat la unul dintre miniștrii aflați pe ‘lista neagră’: ‘Iar te răzgândești?!’

EXCLUSIV Trădare pentru #Rezist! Jandarmeria s-a înrolat în USR

EXCLUSIV De necrezut! Ministerul de Interne și Ministerul Sănătății nu răspund la solicitarea LIDL: ‘Se contestă măsurarea temperaturii si se reclamă încălcarea drepturilor fundamentale’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare