sursa foto:  documentarytube.com

A murit cel mai vârstnic miliardar al lumii! Afacerile uriașe pe care le avea România

Cel mai longeviv miliardar al lumii s-a stins din viață luni dimineață. David Rockefeller a murit în somn, din cauza unor probleme cu inima, informează rt.com.

La 101 ani, Rockefeller avea o avere estimată la 3,3 miliarde de dolari, potrivit Forbes, citată de economica.net. Prin intermediul fondului de investiții Europa Capital, acesta era prezent și pe piața imobiliară din România.

Europa Capital, parte din grupul financiar american Rockefeller, a dezvoltat în România alături de RPF Development două ansambluri rezidenţiale la Bucureşti: Vitan Residence şi Tineretului Park. În anul 2014, fondul de investiții deținut de David Rockefeller anunța pe site-ul oficial vânzarea a 150 de apartamente în complexul Vitan Residence.

De asemenea, Europa Capital mai are în dezvoltare în parteneriat cu spaniolii de la Graells & Llonch un parc industrial la Turda. Despre acest proiect, capital.ro informa în anul 2012 că va înghiţi, până la finalizare, circa 200 milioane euro și că viitoarele clădiri vor fi amplasate pe un teren de 22 ha.

Vezi și Război în PSD! Un personaj cheie dat afară din partid. Acum e noul Cioloș

Care ar fi adevărata avere a Ilenei Ciuculete

De necrezut! Protestatarii #Rezist vor să meargă la Bruxelles! Care este motivul

 

 

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.