sursa foto:  Digi 24

Noi declarații făcute de Mihai Fifor! ‘Nu există probleme’

Purtătorul de cuvânt al PSD, Mihai Fifor, a declarat luni, la Antena 3, că nu are emoţii privind votul de mâine asupra moţiunii de cenzură şi că membrii partidului vor fi prezenţi la şedinţă pentru a asigura cvorum, dar nu vor vota. 

„Vă asigur că nu există probleme. Nu avem emoţii pentru ziua de mâine. Am vorbit de un principiu care spune că atunci când faci parte dintr-o organizaţie, partid politic şi se decide ceva la nivelul acestuia, se votează şi este unanimitate este bine să firesc să mergi pe linia partidului. Nu avem probleme nici în Cameră nici în Senat. S-a discutat cu colegii, aceştia sunt pe poziţii. Decizia pentru mâine este să asigurăm cvorumul de şedinţă, dar noi nu vom vota pentru această moţiune de cenzură”, a declarat Mihai Fifor, la Antena 3.

Fifor a adăugat că mâine PSD doreşte să dea un semnal votanţilor şi că nu este vorba doar de moţiunea de cenzură, dar şi despre promisiunile pe care partidul le-a făcut. „Ziua de maine este o zi importanta, in care dorim sa dam un semnal votantilor nostri si romanilor in general. Ziua de maine nu este doar despre motiunea de cenzura, ci despre promisiuni pe care alianta austeritatii le-a facut electoratului”, a mai precizat purtătorul de cuvânt PSD. Parlamentul urmează să voteze marţi, 18 iunie, moţiunea de cenzură împotriva guvernului Dăncilă. Pentru ca aceasta să treacă, Opoziţia are nevoie de 233 de voturi din partea parlamentarilor, informează adevărul.ro

Vezi și

EXCLUSIV Adevărata miză a războiului pentru șefia PSD! Cutuma care dinamitează total jocurile

Vești mari pentru mii de șoferi! Ce se întâmplă cu înmatricularea auto

Mare atenție! Riscați amenzi uriașe pentru nerespecarea acestei prevederi

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare