sursa foto:  pinterest.cl

Numai 500 de exemplare! Un mastodont pe străzile Bucurestiului

Ion Tiriac a apărut într-o camioneta fabricată în 2018 în zona patinoarului de lângă aeroportul ”Henri Coandă”. Shelby F-150 are un motor de 755 cai-putere, cu un motor V8 de 5 litri

Posesor al unei colecții impresionante de mașini, reunite într-o expoziție permanentă la Otopeni, Ion Țiriac și-a îmbogățit, recent, parcul auto cu un exemplar impresionant. Este vorba despre un pickup Shelby F-150, fabricat în 2018 în numai 500 de exemplare, cu multiple îmbunătățiri față de modelul de bază. Ion Țiriac a apărut personal zilele trecute la volanul camionetei, la patinoarul din apropierea aeroportului „Henri Coandă’, unde a însoțit-o pe Nadia Comăneci la o descindere de câteva ceasuri la Academia „GymNadia’, găzduită de aceeași clădire.

Mastondontul poate dezvolta 755 cai-putere, folosind un motor V8 de 5 litri standard. Are o capotă unică de policarbonat și un sistem upgradat de admisie a aerului pentru a ajuta la optimizarea temperaturilor motorului în cele mai dificile condiții. Amortizoarele Fox-Racing îl fac prietenos atât ca mașină de lux pe șosea, cât și ca model off-road pe teren accidentat, transformându-l într-un veritabil sport-truck party. Puterea și rafinamentul se regăsesc deopotrivă în Shelby F-150. Îmbunătățirile față de linia clasică sunt, bunăoară, la nivelul injectoarelor, al grilei de aer, anvelopelor sau amortizoarelor. Prețul de start ajunge la circa 100.000 de dolari, anunță auto-build.ro.

Vezi și

SURSE PSD pregătește o super-alianță! Pericol mare pentru PNL, PMP și USR

Șoc total! General SRI, ‘uns’ de Eduard Hellvig, are dosar la DIICOT

Proiectul a fost adoptat! Mii de angajați au parte de beneficii uriașe

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare