sursa foto:  g4media.ro

Numire pe filieră USR! Fostul secretar de stat în aparatul de lucru al vicepremierului Dan Barna, Elena Tudose, ‘uns’ la Primăria USR a Sectorului 2

„Oameni noi”, obiceiuri vechi! Elena Tudose, fost secretar de stat în aparatul viceprim-ministrului Dan Barna, este de astăzi noul administrator public al Primăriei Sectorului 2.

La cârma Primăriei Sectorului 2 se află primarul Radu Mihaiu (USR). Această numire este, fără doar și poate, o numire pe filieră de partid.

În anul 2021, în Guvernul PNL-USR-UDMR, Tudose a fost secretar de stat în aparatul de lucru al viceprim-ministrului Dan Barna. În 2020, fostul secretar de stat al lui Barna a fost consilier general al Municipiului București.

De asemenea, Elena Tudose a fost între ianuarie 2019 – ianuarie 2021 șefă de Cabinet al președintelui USR, același Dan Barna.

Totodată, conform CV-ului său, ea este și membru în Comisia de Politici Publice (CPP) a Alianței USR PLUS.

Trebuie precizat că ea a mai lucrat și a fost director executiv Institutului pentru Politici Publice și consultant al Băncii Mondiale în reforma administrației publice locale.

Radu Mihaiu: „Un profesionist desăvârșit”

Primarul USR al Sectorului 2 spune despre Elena Tudose că este „un profesionist desăvârșit”.

Sectorul 2 are de azi un nou administrator public

Echipa Primăriei Sector 2 se întărește cu încă un profesionist desăvârșit: Elena Tudose este de astăzi noul administrator public al sectorului.
Experiența profesională a Elenei o recomandă cu vârf și îndesat pentru această funcție.

Doctor în economie cu specializare în managementul serviciilor publice, Elena Tudose a fost secretar de stat în aparatul de lucru al Viceprim-ministrului în anul 2021 și consilier general la capitală în anul 2020.
Anterior, a fost directorul Institutului pentru Politici Publice (între 2015 și 2017) și consultant al Băncii Mondiale în reforma administrației publice locale.

Principalele domenii care vor intra în atribuția administratorului public sunt serviciile comunitare de utilități publice: salubrizarea, alimentare cu apă/canalizare, gaze, termoficarea (în limita competențelor primăriilor de sector), alte obiective de investiții de interes public local.

În privința finanțărilor nerambursabile, Elena Tudose și-a setat ținta de absorbție de 10 milioane de euro în următorii trei ani și nu am nicio îndoială că va reuși să atingă acest prag în beneficiul locuitorilor din Sectorul 2.”, spune Radu Mihaiu.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare