sursa foto:  facebook

O actriță de Oscar laudă România! Ce anume a fascinat-o

Dacă noi nu prea știm să ne lăudăm țara și ne concentrăm parcă mai mult ca oricare alt stat pe lucrurile negative, ei bine sunt personalități de renume mondial care văd din plin jumătatea plină a paharului românesc. Pe prințul Charles l-am așezat deja la loc de cinste al adevăraților ambasadori ai României, iar acum adăugăm încă un nume pe acest panou de onoare.

Este vorba despre renumita actriță britanică Jacqueline Bisset. Aceasta a avut roluri principale în nenumărate filme, dar cel care a consacrat-o a fost  Noaptea Americană în regia lui François Truffaut. Ea a jucat-o pe Julie, iar filmul a primit în  anul 1973 chiar și un premiu Oscar.

Ajunsă acum la 73 de ani, Jacquline a fost de mai multe ori în România în vacanță. Acum câteva zile, aceasta a postat pe pagina ei de facebook un text prin care laudă frumusețile țării noastre, atrăgând în același timp atenția și asupra defrișărilor ilegale.

”O altă excursie minunată în România în această vară. A început în București, apoi la nord spre Bistrița pentru a vedea niște prieteni, mâncarea este incredibil de bună! Apoi, prin Sovata și munții vulcanici Călimani, prin satele de inspirație maghiară, apoi la sud la Viscri unde am văzut biserica fortificată și casa prințului Charles din acel sat liniștit, foarte modest. Mai târziu am mers spre sud la Sinaia și în munții Bucegi.

Nu este distractiv pe timp de noapte, un drum periculos, dar merită. Am văzut camioane pline cu trunghiuri de copaci furați din pădure. Defrișarea ilegală este o mare problemă în România și este atât de păcat, deoarece au păduri minunate, cele mai sălbatice și mai întinse din Europa, pline de animale sălbatice și oxigen!. Apoi am vizitat cele mai înalte vârfuri din munții și a văzut Sfinxul și Babele. Un loc frumos, aerisit”, ascris actrița pe facebook.

Vezi și Milioane de români sunt vizați: Ce trebuie să facă toți cei care au termopane la bucătărie și centrală pe gaze

Răspuns ACID al Olguței Vasilescu: „Am auzit multe mizerii”

Afacerea care a ÎNCINS spiritele în PSD! Cât a câștigat Marius Pieleanu de pe urma sondajelor Avangarde

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare