sursa foto:  businesslive.co.za

O companie sud-africană investește masiv în România: Mutarea care va aduce mii de locuri de muncă

Compania sud-africană de investiţii în real estate, NEPI Rockcastle, a făcut o investiție uriașă în țara noastră. Gigantul a investit suma de 40 de milioane de euro într-un centru comercial.

Sud-africanii vor deschide, joi, centrul comercial Shopping City Râmnicu Vâlcea, primul centru comercial full-concept din regiune, după cum se arată în invitaţia transmisă de reprezentanţii companiei.

 Potrivit antena3.ro, investiţia în centrul comercial este de 40 de milioane de euro. Shopping City Râmnicu Vâlcea are o suprafaţă închiriabilă de 27.900 de metri pătraţi, din care 14.000 mp pentru branduri de fashion, 10.000 mp pentru hipermarket şi servicii şi 3.000 mp pentru zona de restaurante şi divertisment, potrivit unor date transmise de companie.

Centrul Comercial are şi un cinematograf multiplex cu şase săli. Mall-ul este construit pe un teren de aproximativ 12 hectare, unde se află şi o parcare de 900 de locuri, dispusă pe un nivel.

Vezi și Pentru câți bani și-a pus viața în PERICOL polițistul lovit cu sabia în cap? Salariul pe care îl are acesta la trupele speciale

Lovitură de TEATRU! Principesa Margareta nu se ține de cuvânt, privitor la înmormântarea Regelui Mihai! „Nu s-a mai pomenit niciodată în istorie așa ceva”

Vești bune pentru angajați! Ce tichete ar putea primi lunar

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.