sursa foto:  evz.ro

O nouă ieșire furtunoasă a lui Rareș Bogdan! Cine este politicianul-șef al României – ‘Toți sunt după chipul și asemănarea lui’

Rareș Bogdan a avut o nouă ieșire furtunoasă la adresa PSD! La „Jocuri de Putere”, realizatorul Realitatea TV a criticat vehement gestul lui Florin Iordache, din plenul Parlamentului.

„Este un nesimțit atroce”, a spus Rareș Bogdan. Mai mult, moderatorul „Jocuri de Putere” a precizat că „politicianul-șef al României este Dragnea” și că „toți sunt după chipul și asemănarea lui”.

„Individul Iordache, cel cu altă întrebare, cu mizeria de Ordonanţă 13, a zis că trebuie să le arate cum îi respectă el pe români. România a venit cu celebra plăcuţă suedeză pentru Liviu Dragnea şi ai săi. Iordache, monstruos, a făcut un gest mizerabil. Iordache nu ştie ce înseamnă un gest obscen. Este un nesimţit atroce. Eu, dacă îmi fac cruce, Iordache sau soţia lui ar putea să considere că e un gest obscen. Cu cât eşti mai prost, mai imoral, mai linguşitor, mai grobian, mai ticălos, mai curvă şi obligatoriu corupt, ai şanse să devii politican de top”, a afirmat Bogdan, care i-a comparat pe corupţii din politică cu celebrul Pablo Escobar.

„Politicanul-şef al României este Dragnea. Toţi sunt după chipul şi asemănarea lui. După ce s-a votat legea care îţi permite să faci închisoarea acasă, mi-a venit în minte Pablo Escobar. Sunt 2 variante pentru Dragnea: dacă ia o pedeapsă care nu depăşeşte 5 ani, face închisoarea acasă. Există încă o categorie care poate executa pedeapsa la domiciuliu: cei care mai au de executat încă un an şi jumătate până când pot cere eliberarea condiţionată. ceea ce însemnă după 10 luni de închisoare pe care le poţi petrece prin spitale, pleci acasă. Nu e obligatoriu să porţi brăţară. Mafioţii au reuşit. Pot să-şi facă puşcăria şi în afara ţării.

Pablo Escobar a fost închis într-o puşcărie pe care şi-a construit-o singur, La Catedral. Potrivit înţelegerii cu guvernul columbian, lui Escobar îi era permis să aleagă cine va merge cu el în închisoare. Ai noştri pot să continue, se mai poate”, a mai spus Rareș Bogdan.

Vezi și Lovitură de teatru în scandalul zilei! Avocatul Elenei Udrea a reacționat! Ce spune despre descinderea în forță a FBI în celula fostului ministru

Lovitură în plin dată de Guvern, pentru mii de români! Nu vor primi nici în 2019 acești bani promiși de ani buni

Răsturnare spectaculoasă de situație în privința Elenei Udrea! Când ar putea fi eliberată

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare