sursa foto:  Pexels

O româncă și-a dat amantul în judecată! I-a cerut daune morale de 5000 de lei dintr-un motiv halucinant!

Femeia din Caraș-Severin și-a chemat amantul în judecată și i-a cerut daune morale de 1.500 de lei. Tribunalul a admis doar parțial cererea, dându-i 5.000 de lei. Decizia nu este definitivă.

Întreaga poveste a pornit în anul 2022, luna decembrie, când bărbatul a venit la ea acasă, unde a dat-o de gol, de față cu fiica sa și cu soțul. Mai mult decât atât, a trimis o înregistrare care conținea „aspecte neadecvate” locuitorilor. Relația dintre ea și partenerul cu care avea copilul s-a stricat, reputația sa, la fel. Nu a mai avut altă variantă decât să plece din localitate, dar a decis să-și caute dreptatea în instanță.

În primă instanță, procesul a ajuns la Judecătoria Caransebeș, unde amantul a arătat că chiar a avut o relație cu femeia și a susținut că ea trebuia să-și asume responsabilitatea că se poate afla situația. Trădata în amor spunea că cel cu care îți împărțea patul a jignit-o și a amenințat-o, dar până și martorul ei a spus contrariul:

„Din probele administrate în cauză nu rezultă că pârâtul ar fi adresat cuvinte jignitoare sau amenințări reclamantei, cuvinte jignitoare fiind adresate numai soțului reclamantei, așa cum rezultă din înregistrarea audio depusă la dosar. De altfel, chiar martorul propus de către reclamantă a arătat că nu a auzit ca pârâtul să-i fi adresat injurii reclamantei sau amenințări”, se arată în sentința Judecătoriei Caransebeș.

Dată fiind situația, cererea femeii a fost respinsă, dar nu s-a oprit aici!

CITEȘTE ȘI: Triunghi amoros, descoperit de un TikTok-er! Profesorul universitar (60 de ani) și studenta (22 de ani) au înnebunit după ce și-au schimbat telefoanele

Românca și-a pârât amantul și la Tribunalul din Caraș-Severin

Femeia s-a dus la Curtea de Apel de la Tribunalul Caraș-Severin. De data aceasta, magistrații i-au admis parțial apelul. Probele de la dosar arată clar că amantul i-a stricat reputația fostei sale iubite, care era căsătorită, și a decis că pârâtul trebuie să-i dea cei 5.000 de lei.

„Tribunalul va avea în vedere şi culpa reclamantei (reţinută anterior), precum şi existenţa bazei factuale. De asemenea, va avea în vedere şi faptul că relaţia reclamantei cu soţul său a fost afectată, faptul că i s-a adus un grav prejudiciu de imagine (reclamanta părăsind localitatea în care locuia), că au fost afectate relaţiile reclamantei şi cu persoanele apropiate şi locuitorii satului.

Pentru aceste considerente, tribunalul constată că pârâtul i-a adus reclamantei în mod evident atât un prejudiciu de imagine, cât şi o puternică stare de frustrare”, a justificat Tribunalul Caraș-Severin.

Amantul poate să atace decizia la Curtea de Apel Timișoara, prin recurs, potrivit Adevărul.

CITEȘTE ȘI: Nou scandal de hărțuire sexuală în învățământ! Profesor universitar, fiul unei cunoscute poete, dialog uluitor cu o studentă de la Litere: „Ești cam bună. Ești deja îndrăgostită, iar eu sunt însurat”

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare