sursa foto:  jurnalulolteniei.ro

Oamenii lui Carmen Dan revin la vârful Ministerului de Interne! Un polițist de meserie, înlocuit cu inginerul fost secretar de stat în mandatul lui Dan!

Fost secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Adrian Petcu revine la MAI, în funcția de subsecretar de stat. Petcu l-a înlocuit în funcția de subsecretar de stat pe Dumitru Drăgan, fost ofițer de poliție judiciară în cadrul DGA și fost ofițer în cadrul IPJ Călărași.

Decizia privind numirea lui Adrian Petcu în funcția de subsecretar de stat în Ministerul de Interne a fost publicată în Monitorul Oficial, luni, aceasta fiind semnată de premierul Nicolae Ciucă.

„Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Adrian Petcu se numește în funcția de subsecretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne”, se precizează în decizia semnată de Nicolae Ciucă.

La data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Dumitru Drăgan se eliberează din funcția de subsecretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne”, se arată în decizia privind eliberarea din funcție a lui Dumitru Drăgan.

Vezi și EXCLUSIV Scurtcircuit în sistemul bugetar! Unii angajați au primit dublul salariului, alții, nimic!

Cine este Adrian Petcu

În perioada 26.10.2018 – 14 august 2019, Adrian Petcu a fost secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, în mandatul fostului ministru Carmen Dan.

Anterior, între 13.09.2018 și 25.10.2018, Petcu a fost director general-adjunct la Direcția Generală pentru Relațiile cu Instituțiile Prefectului din cadrul MAI.

El a mai fost prefect al Capitalei, între 08.05.2017 – 05.07.2018, și prefect de Ilfov, între 23.04.2015 – 07.05.2017.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare