sursa foto:  AP foto

Oficialii ruși tună și fulgeră după atentatul de la Moscova: ‘Ne ucid copiii – liniile roșii au fost depășite de multe ori! Daria lupta cu Ukrofascismului și stăpânii săi ango-saxoni’

Tot mai mulți oficiali ruși reacționează după atentatul de la Moscova. Daria Dughina, fiica ideologului rus Aleksandr Dughin – considerat un apropiat al preşedintelui rus Vladimir Putin şi susţinător al ideii că Rusia trebuie „să absoarbă” Ucraina – a fost ucisă sâmbătă seara în maşina în care se afla, într-un presupus atentat cu bombă, la periferia Moscovei, au anunţat duminică anchetatorii statului rus

 

Politicienii ruși, dar și oamenii Moscovei instalați în Ucraina, susțin că este un atentat terorist orchestrat de ucraineni și consideră că s-a depășit o linie roșie în momentul în care ”au ajuns să ne ucidă copiii”, notează Reuters.

Vladimir Rogov, un membru al administrației instalate de Moscova în Zaporojie crede că totul este ”opera Ucrainei” și spune că a fost depășită o linie roșie, relatează publicația rusă Izvestia, potrivit Libertatea, citează Stiripesurse.ro.

”Ne ucid copiii – liniile roșii au fost depășite de multe ori! În regiunea Moscovei, Daria Dughina a fost ucisă cu răutate – o mașină cu o fată a fost aruncată în aer. Nu mă îndoiesc că acest lucru a fost făcut de teroriștii UGIL – statul ucrainean Ivano-Frankivsk și Liov. Ținta ar putea fi atât Dasha, cât și tatăl ei, Aleksander Dughin”, a scris Rogov, precizând că Daria lupta cu „Ukrofascismului și stăpânii săi ango-saxoni”.

Liderul separatiștilor pro-ruși din regiunea Donețk, Denis Pușilin vorbește, într-un mesaj publicat pe Telegram, despre pun act comis de „teroriștii regimului ucrainean”, relatează agenția Ria Novosti.

”Teroriștii regimului ucrainean, încercând să-l elimine pe Aleksander Dughin, i-au aruncat în aer fiica… Într-o mașină. Binecuvântată amintirea Dariei, este o adevărată rusoaică!”, a scris liderul separatist.

Comandantul militar Akim Apachev, care i-a întâlnit pe Daria și pe Aleksander Dughin, la festivalul Tradiției, în seara zilei de 20 august, a spus că „este evident că acest atac terorist a fost pregătit pentru Dughin”, notează smotrim.ru, care citează o declarație acordată pentru canalul de Telegram Soloviev.

”Este, de asemenea, evident că de astăzi încep atacurile teroriste în capitală, de astăzi nu mai există locuri sigure. Singura modalitate de a asigura țara este distrugerea inamicul nostru natural care stă la Kiev, Dnepropetrovsk, Harkov, Nikolaev, Odesa și alte orașe rusești”, mai afirmat Apachev.

Și deputatul Dumei de Stat Nikolai Starikov, citat de aceleași surse, consideră că moartea Dariei Dughina înseamnă o depășire unei linii roșii. „Aceasta este teroare individuală. Dorința de a-l ucide pe Alexander Dughin, care a dus în cele din urmă la moartea fiicei sale Daria”, a precizat Starikov.

Vezi și:

Prima reacție de la Kiev după atentatul cu mașină-capcană de la Moscova, în care și-a pierdut viața fiica ideologului rus Aleksandr Dughin: ‘Ucraina nu are nimic de-a face cu asta

Se întâmplă ceva în Rusia? Alexander Dugin, ideologul lui Vladimir Putin, a fost ținta unui asasinat. Fiica lui a murit

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare