sursa foto:  psnews.ro

Olguța Vasilescu a explodat la adresa USR-PLUS: ‘Pentru Dragnea au cerut pușcărie’

Lia Olguța Vasilescu, fost ministru al Muncii, a explodat la aflarea veștii că un alt membru al grupului Renew Europe, din care face parte și Dacian Cioloș, este acuzat de spălare de bani și corupție.

Potrivit Olguței Vasilescu, pentru Liviu Dragnea, USR-PLUS a cerut pușcărie. În schimb, pe membrii Renew, acuzați de aceeași faptă, Alianța 2020 îi susține în Parlamentul European.

„Si tot Renew, adica grupul lui Ciolos si USR din Parlamentul European. Tot acuzatii de coruptie. De data asta de spalare de bani. Mai grav decat candidata Frantei care a facut aceeasi fapta ca Dragnea, cu diferenta ca pe ea o voteaza Ciolos si USR comisar european, dar pentru Dragnea au cerut puscarie… Ei vor egalitate, dar nu pentru catei…
#kakaiaprincipiiciolossiusr”, a reacționat Vasilescu.

​Didier Reynders, ministrul de externe al Belgiei și propunerea acestei țări pentru funcția de comisar european pe justiție, se află sub ancheta poliției, fiind acuzat de corupție și spălare de bani, transmite Politico.eu care citează De Tijd. Procuratura de la Bruxelles a confirmat pentru Politico ancheta penală asupra lui Reynders, aceasta fiind în curs de desfășurare. Reynders este membru al grupului Renew Europe. Nu este singurul din acest grup politic, candidat la o funcție de comisar european, care este acuzat de fapte de corupție, scrie hotnews.ro.

Vezi și

EXCLUSIV Jandarmeria Română a devenit serviciu secret? Instituția refuză să ne spună câți angajați are

Consulul lui Cioloș șochează! Decizia pe care a luat-o acesta este fără precedent

Vești excelente! Statul dă mii de lei- Cine sunt beneficiarii

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare