sursa foto:  captura Antena 3

Olguța Vasilescu a dat asigurări! Ce pregătesc ALEȘII

Marți, la Palatul Parlamentului, ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a dat asigurări că guvernarea social-democrată va rezolva un subiect important.

Vasilescu a declarat, marți, că propunerea legislativă privind majorarea la 200 de lei a alocației pentru copii a fost respinsă de Camera Deputaților pentru că „altceva” este prevăzut în programul de guvernare, menționând că pregătește un proiect cu „alte lucruri”.

„S-a respins proiectul, pentru că noi avem altceva în programul de guvernare, și o să vedeți ce pregătim. Vedeți programul de guvernare”, a declarat Vasilescu, întrebată, la Palatul Parlamentului, în legătură cu respingerea proiectului PNL.

„Sunt mai multe lucruri pe care trebuie să le aibă un copil, le vedeți în programul de guvernare, comunicăm în momentul în care avem proiectul gata”, a mai spus Vasilescu.

„Sigur că nu este suficientă alocația, de aceea am pregătit în programul de guvernare alte lucruri”, a completat ea.

Camera Deputaților a respins, marți, propunerea legislativă inițiată de PNL privind majorarea la 200 lei a cuantumului alocației de stat pentru copii. Propunerea legislativă a fost respinsă anterior și de Senat, Camera Deputaților fiind for decizional, informează Agerpres.

Vezi și Cea mai IEFTINĂ farmacie a ÎNCEPUT ATACUL! Ce brand străin ÎNLOCUIEȘTE într-un mall din București

Lovitură de teatru în scandalul ouălor expirate vândute de Kaufland! Ce ar urma să pățească autoarea filmării

Imagini ce vor revolta milioane de români! Ce gigant este acuzat că are la vânzare ouă expirate, vopsite, cu data de expirare schimbată

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare