Olguța Vasilescu, reproșuri în rafală pentru Klaus Iohannis: ”tu te-ai plimbat jumătate din mandat…mi se pare halucinant”

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a lansat o serie de reproșuri foarte grele, după ce Klaus Iohannis a criticat, sâmbătă, la Consiliul Naţional al PNL, actualul Executiv, despre care a spus că este „iraţional” şi „ireal” .

„(…) Când tu te-ai plimbat jumătate din mandat în străinătate, în concediu, fără să dai socoteală nimănui să ataci premierul la CCR că își ia o săptămână de concendiu, mi se pare halucinant. Îl așteptăm pe dl Iohannis la vot, că acolo o să se vadă ce cred oamenii despre această guvernare (…) Am să mă refer la dl Tudose și la dl Grindeanu, cu același președinte Klaus Iohannis, și-au luat o săptămână de concendiu și și-au delegat atribuțiile vicepremierilor. L-ați auzit atunci pe dl Klaus Iohannis că atacă la CCR sau să aibă vreo reacție absolut stupidă de genul acesta? Atunci s-a putut și acum nu s-a putut?”, a spus Vasilescu.

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis vineri la CCR o cerere de soluţionare a conflictului juridic de natură constituţională în relaţia cu prim-ministrul, şeful statului motivând că Viorica Dăncilă nu l-a informat că intră în concediu şi că a desemnat un alt membru al Guvernului să exercite atribuţiile sale.

În cererea adresată Curţii este invocată Decizia nr. 247/2018 semnată de Viorica Dăncilă, potrivit căreia, în perioada 6 – 13 august, Paul Stănescu, viceprim-ministru şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, exercită atribuţiile prim-ministrului privind conducerea operativă a activităţii Guvernului.

Vezi și Afacerea soției lui Mihai Gâdea „rupe”! Ce face acum Agatha KundriNu este cel mai bine plătit om din Servicii! Ce salariu are Eduard Hellvig, directorul SRI

EXCLUSIV! Răsturnare de situație în cazul șoferului cu numere anti-PSD! Ce nu i-au aplicat agenții de la Rutieră

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare