sursa foto:  evz.ro

Nu este cel mai bine plătit om din Servicii! Ce salariu are Eduard Hellvig, directorul SRI

Nu te-ai fi așteptat la asta, dar este adevărat. Eduard Hellvig, directorul SRI, nu este cel mai bine plătit om din Servicii. Luni, Bugetul.ro vă prezenta cine sunt cei mai plătiți oameni din domeniu. Aceștia au un salariu mult mai mare decât cel al lui Hellvig.

Directorul SRI câștigă mai puțin ca adjuncții lui Pohonțu de la SPP. Până și cei doi adjuncți personali, împreună cu directorul interimar Serviciului de Informații Externe au un salariu mai mare.

Pahonțu are un salariu cu aproximativ 93.000 de lei mai mare decat salariul câștigat de șeful civil al Serviciului Român de Informații, adică 253 201 lei. Potrivit ultimei declarații de avere, Eduard Hellvig încasează anual un salariu de 159.095 de lei.

Acesta a mai primit suma de 16.150 de lei pentru hrană și îmbrăcăminte.

Vezi și EXCLUSIV! Răsturnare de situație în cazul șoferului cu numere anti-PSD! Ce nu i-au aplicat agenții de la Rutieră

Un gigant german lansează un atac-fulger! Zeci de magazine vor apărea în România peste noapte

Special! Ce salariu are Cristian Prescorniţoiu, şeful Inspectoratului pentru Construcţii Vrancea, bugetarul care i-a jignit pe cei din Diaspora: La miting vin hoții și curvele!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare