sursa foto:  antena3.ro

Omul aruncat în cușca leilor de Traian Băsescu șochează! Adevăratul motiv: De ce candidează la prezidențiale

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidențiale din toamnă, a surprins duminică.

Acesta a anunțat că, dacă USR-PLUS îl trimitea în lupta pentru prezidențiale pe Dacian Cioloș, nu mai candida la scrutinul din toamnă.

Însă, cum candidatul Alianței 2020 este Dan Barna, el a decis să candideze.

„Sunt candidați care au aparate de partid foarte puternice în spatele lor. Într-adevăr. PSD, PNL sunt aparate de partid mult mai puternice. Cred că asta este o confruntare de tipul David și Goliat și voi încerca să joc rolul lui David. (…) Dacă ar fi fost Cioloș, nu aș fi candidat. Nu sunt ahtiat să candidez. Viața mea este dedicată Fundației Paleologu. Niciodată nu am fost atât de fericit ca în ultimii ani de când predau. Și atunci o să mă întrebați: ce v-a apucat de vreți să băgați în așa ceva? Mărturisesc că dacă ar fi fost un alt candidat mai bun din partea USR-PLUS, nu aș fi evitat să-l susțin, dar nu e cazul.

Nu aș vrea ca Dan Barna să se supere pe mine. Eu i-aș spune-o cu toată franchețea la un pahar de bere. Oricând îl numesc într-un post de ministru, dar pentru președinția România referințele la Star Trek, Games of thrones și Matrix nu sunt suficiente. E important să cunoști foarte bine Constituția, să ai o bună cultură politică, să ai o bună experiență internațională, o bună experiență diplomatică. Poate că o va dobândi în timp. E un om pe care îl privesc cu multă simpatie”, a declarat Paleologu, conform Știripesurse.ro.

Vezi și

EXCLUSIV După ce și-a bătut joc de Poliție și DIICOT, Justiția Română încă-l caută! Temutul șef de rețea de proxenetism, ‘pierdut’ în mandatul lui Carmen Dan

Răsturnare de situație în privința ultimelor declarații ale lui Remus Rădoi: Înregistrarea făcută publică de Alexandru Cumpănașu

SURSE Șoc total! Nu ar exista nicio înregistrare în cazul de la Caracal!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare