sursa foto:  stiripesurse.ro

Omul care a dat-o în judecată pe Viorica Dăncilă și-a făcut harakiri! Ludovic Orban i-a dat OK-ul

Omul care a dat-o în judecată pe Viorica Dăncilă, în perioadă în care aceasta era premier, și-a făcut harakiri!

Premierul Ludovic Orban și-a dat acceptul pentru eliberarea, la cerere, a lui Adrian Petcu din funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului de Interne.

Decizia a apărut, miercuri, în Monitorul Oficial.

Anul trecut, în august, în perioada în care era la șefia Guvernului, Viorica Dăncilă a încercat să-l înlocuiască pe Adrian Petcu din funcția de secretar de stat al MAI.

Fără succes, însă, căci Petcu a atacat decizia Vioricăi Dăncilă în instanță. Astfel,Curtea de Apel Bucureşti a suspendat decizia premierului Viorica Dăncilă de a-l elibera din funcţie pe secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Adrian Petcu, după ce acesta a contestat în instanţa hotărârea prin care a fost schimbat.

„Admite cererea de suspendare provizorie a executării efectelor Deciziei nr.201/14.08.2019 emisă de Prim-Ministrul României. Dispune suspendarea provizorie a executării efectelor Deciziei nr. 201/14.08.2019 până la soluţionarea cererii de suspendare a executării efectelor aceleiaşi decizii”, se arăta în minuta deciziei.

Curios este faptul că și acum Adrian Petcu se află în proces cu prim-ministrul României și Ministerul Afacerilor Interne, pentru „anulare act administrativ dec.nr.201/14.08.2019”.

Următorul termen de judecată este programat pentru data de 21.02.2020.

Vezi și

Mare atenție, Marcel Vela! Bubuie Ministerul de Interne: Șeful Jandarmeriei Române, acuzat de răpire

Guvernul a decis- Salariile vor fi majorate pentru anumiți angajați

EXCLUSIV Polițiștii își cer drepturile: ‘Aici, domnul Vela nu respectă legea!’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare