sursa foto:  sfin.ro

Omul de afaceri Bobby Păunescu, executat de Ciprian Marica!

Pe final de 2022, la 28 decembrie, Judecătoria Sectorului 1 aprobat încuviințarea silită a omului de afaceri Bobby Păunescu, în urma unei acțiuni în instanță declanșate de către Ciprian Marica.

Deși în decizia instanței nu apare suma datorată de către Păunescu lui Marica, în anul 2019, la momentul în care a intenționat să candideze la Președinția României și a depus declarația de avere, omul de afaceri a precizat o datorie de 181.599 de lei către fostul fotbalist.

Bobby Păunescu nu i-a plătit lui Marica chiria pentru un imobil închiriat în 2016. Este cel de-al doilea proces din ultimele luni în care Păunescu este chemat la bară pentru datorii. Cu toate acestea, în decembrie 2022, bucureșteanul a fost prezentat ca făcând parte dintr-o echipă de investitori care vor edifica în Cluj-Napoca un proiect imobiliar evaluat la 2 miliarde de euro. Păunescu a respins apelurile reporterului G4Media.ro și nu a răspuns mesajului trimis pe Whatsapp, mesaj care apare ca văzut. În încheierea de ședință, magistratul a menționat că datoria lui Păunescu către Marica provine din neachitarea obligațiilor financiare dintr-un contract de închiriere înregistrat la Administraţia Sector 2 a Finanţelor Publice în martie 2016. Completul a stabilit că suma pretinsă de creditor este o creanţă certă, lichidă si exigibilă și a admis cererea acestuia de încuviinţare a executării silite pe care Marica a formulat-o prin intermediul unui executor judecătoresc. Decizia luată este fără cale de atac, scrie G4Media.ro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare