sursa foto:  dcnews.ro

Omul lui Băsescu anunță marea lovitură! Lovitură în plin pentru PSD

Liderul Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, anunță o mare lovitură în această primăvară.

Tomac este de părere că, pe 26 mai, se va „reseta” toată viaţa politică, fiind încrezător în şansele de reuşită ale PMP la alegerile europarlamentare.

„Suntem la zi şi ne-am atins toate ţintele în ceea ce priveşte strângerea de semnături pentru alegerile europarlamentare, alegeri care vor fi importante pentru toată scena politică. Sunt convins că pe 26 mai se va reseta toată viaţa politică, pentru că în primul rând PSD-ul nu va mai lua scorul pe care îl visează, de peste 40%. În mod sigur şi pentru celelalte partide va reprezenta un test important”, a declarat, duminică, la Iaşi, Eugen Tomac.

Acesta a precizat că pentru PMP alegerile europarlamentare nu reprezintă doar o bătălie politică pentru atingerea unor obiective.

„Vrem ca la Bruxelles să ajungă oameni competenţi, capabili să reprezinte interesele naţiunii române. Am observat că în ultimii zece ani la Bruxelles, în dreptul României, a existat un gol, gol pe care niciun politician nu a reuşit să îl acopere prin consistenţă, implicare, atitudini clare în a apăra interesele românilor şi ale României. Spun românilor pentru că avem 3,5 milioane de cetăţeni care au ales că plece în diferite state ale Uniunii Europene pentru un loc de muncă mai bine plătit. Acesta este şi motivul pentru care îndemnul nostru la alegerile din 26 mai este ‘Uniţi în Europa’ „, a declarat Eugen Tomac, într-o conferinţă de presă susţinută la Iaşi.

Conform acestuia, „românii din UE au nevoie de o formaţiune care să li se adreseze direct, de oameni politici care să medieze un dialog cu guvernele statelor în care locuiesc comunităţi mari de români”.

Vezi și

EXCLUSIV Îl ustură la buzunar! Cât îl costă pe Liviu Dragnea spitalizarea și analizele

S-a aflat! Unde se tratează Liviu Dragnea – Protestatarii #Rezist i-au luat urma

Dispare un cunoscut lanț de magazine de pe piață! Mutare în forță a unui gigant

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare