sursa foto:  levor-events.ro

Operațiunea ‘impozitarea nunților’ a început! Reacția ministrului Eugen Teodorovici

Operațiunea ‘impozitarea nunților’ a început!  ANAF a început trimiterea de formulare tinerilor căsătoriți  în care le cere să declare raporturile economice cu fotografi, formație și restaurant, scrie profit.ro.

Partea proastă e că cei care nu răspund solicitării Fiscului riscă o amendă cuprinsă între 2 mii şi 5 mii de lei.

„Este o imbecilitate a celor de la ANAF chiar dacă este în lege. Dacă legea spune că trebuie să faci acest lucru, trebuia să îl faci încă din 2013. Ca să fi proactiv să spui domnule de azi înainte toţi cei care au de gând să se căsătorească prin cununie civilă trebuie să declare, ca omul să ştie. Asta ar trebui să fie abordare corectă a ANAF-ului”, a spus TeodoroviciMinistrul de Finanţe continuă cu acuzaţiile la adresa ANAF.

„Adică, vă daţi seama, ei acum din 2013 ce să facă? Se duce într-o zonă în care nu are cum să se mai oprească. Cineva va trage pe chestia asta. De ce? A făcut unul o nuntă în 2013, perfect. El acum e notificat să îţi spună ţie, Fisc, cine a fost la el la nuntă să îi facă poze, să îi cânte, să-l distreze, notează Teodorovici.

 

 

Vezi și:

Vești bune pentru profesori! Ce vor primi aceștia începând cu anul 2019

Scandal-monstru! Polițiștii au făcut public fluturașul de salariu al lui Carmen Dan – Atac devastator la ministrul de Interne

Adevărata lovitură pe care Klaus Iohannis i-o dă Liei Olguța Vasilescu – Motivul real al respingerii ei (analiză)

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare